Hlavní obsah

Slávistický střelec Škoda se ke gólu ani nehlásil. Vždyť byl stejně k ničemu, rozladila ho teplická prohra

Teplice

Samo sebou, že byl rozladěný. A ani gól, který vstřelil v nastaveném čase a jímž korigoval slavistickou prohru, na rozčarování Milana Škody nic neměnil. „Vždyť ani nevím, zda jsem ho opravdu dával já,“ dokonce zpochybňoval autorství branky, kterou mu sudí připsali. „Balón jsem sice za brankovou čárou viděl, takže gól to asi opravdu byl, ale nejsem si jistý, zda se tam dostal mou zásluhou,“ glosoval nepřehlednou situaci po rohovém kopu, kdy Pražané v Teplicích jen mírnili první podzimní porážku 1:2.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gól sice Milan Škoda i v Teplicích vstřelil, tentokrát nad ním ale příliš nejásal..

Článek

V první půlhodině to vypadalo na teplických Stínadlech na slavistický debakl. Dva góly v Hrubešově síti, navíc spousta dalších šancí, které si domácí připravili a z nichž mohli skórovat.

„Zavinili jsme si to sami, protože jsme vstoupili do zápasu hrozně špatně. Hráli jsme nedůrazně, nedostupovali domácí fotbalisty, prohrávali osobní souboje, všude jsme byli pozdě," přiznával slavistický střelec Škoda, že krajně nepovedený začátek poznamenal výkon celého mužstva a ovlivnil vývoj střetnutí.

„Prohrávat po osmnácti minutách dvoubrankovým rozdílem, to je vždy hodně nepříjemné. V Teplicích obzvlášť, protože na Stínadlech je to vždy hodně těžké," povzdechl si zklamaně, protože Severočeši famózní slavistický vstup do ligy uťali.

Gól k ničemu

„Věděli jsme, že porážka přijde, protože nám bylo jasné, že soutěží nemůžeme projít bez prohry. Ale rozhodně bych ji nedramatizoval... Prostě jsme prohráli, takže musíme udělat vše proto, abychom do příštího domácího zápasu s Plzní dali všechno a šli za výhrou," nemyslí Škoda, že by na něho a jeho spoluhráče snad měly mít ztracené body negativní dopad.

Zvláště, když on sám potvrdil podzimní střeleckou formu dalším gólem, který si připsal na konto. Už pátým ve čtyřech odehraných zápasech.

„Bilance to sice špatná není, jenže když se nevyhraje, je vstřelený gól k ničemu. A navíc skutečně nevím, zda jsem ho za čáru dotlačil já," zpochybňoval Milan Škoda autorství pátého podzimního gólu, jimž stvrdil první příčku v tabulce střelců.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav dnes 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
  Sparta - Slavia dnes 17 : 30
20240511T17 : 30:00+0200
Sparta vs. Slavia
Sparta vs. Slavia
Sparta
Slavia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.