Hlavní obsah

Vezmeš si mě, miláčku? V Ďolíčku došlo k originálním zásnubám

Praha

Byl si téměř jistý, že na klíčovou otázku neuslyší ne. Musel jen vymyslet, jak svoji milou překvapit, aby vůbec nic netušila. Scénář originálních zásnub nakonec klapl dokonale. Fanoušek Honza během poločasové přestávky nedělního ligového duelu fotbalistů Bohemians Praha 1905 s Mladou Boleslaví požádal svoji partnerku Martinu o ruku. A dojatá slečna souhlasila...

Foto: bohemians.cz – PJml

Honza právě žádá svou vyvolenou Martinu o ruku...

Článek
Fotogalerie

Bez pomoci klubu se režie tajné akce neobešla. „Nejtěžší bylo vymyslet, jak dostaneme oba dva na hrací plochu, aniž bychom vzbudili v Martině sebemenší podezření. Nakonec dostal Honza výborný nápad," líčí tiskový mluvčí Tomáš Mutinský pro klubové stránky.

„Vylosovaným výhercem se stává majitel vstupenky ze sektoru A5, řady 2, místa 2," zahlásil během první půle hlasatel.

„Nic nepoznala. Myslela si, že máme štěstí a něco jsme vyhráli," popisuje nadšeně Honza. „Jsme spolu už dlouho, nečekal jsem, že by mi řekla ne. Ale malá nejistota tam byla," culí se fanoušek ze Soběslavi.

Do samotné akce přešel na hřišti velmi rychle. Najednou Honza přímo na trávníku v Ďolíčku klečel před zaplněným kotlem a všem bylo jasné, co řekne: „Vezmeš si mě?" Dojatá Martina souhlasila. Celý stadión jim začal tleskat a za zvuku písně kapely Aerosmith i oslavovat.

„Skvělé! Perfektní pocity na perfektním místě. Jsem hrozně rád, že byla Martina takhle překvapená," pochválil si Honza s dovětkem, že svatba bude příští rok 19. května.

Reklama