Hlavní obsah

Su nasranej, vzal jsem kluky Blankou a oni předvedli podělaný fotbal, láteřil Kalvoda

Praha

Nebral prohru tragicky, i když jeho tým inkasoval na Letné čtyři branky a mohl ještě mnohem víc. Fotbalisté Olomouce se předvedli v Praze jako ustrašený nováček a na vedoucí Spartu prostě neměli. „Má chyba. Měli jsme ještě trochu času, tak jsem kluky provezl tunelem Blanka. Jako by v něm zůstali,“ bral trenér Leoš Kalvoda s nadhledem žalostný výkon na sebe.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Olomoucký Jakub Petr po porážce se Spartou.

Článek
Fotogalerie

Na rovinu řekl, že bude mluvit, jak mu zobák narostl. A vzhledem k předvedenému výkony svého týmu sprostě.

„Ano, su nasranej. Soupeři ze spodu tabulky ztratili a my tady neměli co ztratit. Dá se prohrát, ale musí tam něco být. Už jsem na Spartě něco odehrál, ale nikdy jsme tady tak posraně nehráli," láteřil kouč Sigmy.

Bylo mu jasné, že Olomouc dojela především na zmíněnou ustrašenost. „Říkávalo se, že týmy z Moravy prohrávají před Prahou již v Průhonicích 0:1. My tam asi tentokrát prohrávali 0:4. Jestli to taky nebylo tím, že jsme byli přes noc v Praze a spali u Olšanských hřbitovů... Sparta nás přehrála ve všem. Její hráči jsou fotbalově prostě někde jinde než my," uznal Kalvoda bodře.

Chtěli se předvést Barceloně...?

Při prvních dvou gólech chyboval brankář Buchta. Kouče však mnohem víc dopálilo, jak lehkovážně ztratil míč před druhou brankou Navrátil. „Furt se chtějí ukázat a nedají si říci. Nevím, jestli tady byli manažeři Barcelony - a pak dostaneme čtverku," kroutil kouč hlavou.

Zatím stále nemohl nasadit do hry stopera Hubníka, který přišel na hostování z Plzně. „Začal trénovat a chtěl jsem, aby už Roman hrál, ale měl zablokovaná záda. V pondělí jde na vyšetření, jde o nějaké starší zranění," vysvětlil Kalvoda.

Reklama

Související témata: