Hlavní obsah

Slavii by mohl posílit útočník Tecl z Jablonce

Praha

Fotbalová Slavia by mohla získat už šestou zimní posilu. Podle serveru iDNES.cz má do druhého celku ligy namířeno útočník Stanislav Tecl z Jablonce. Šestadvacetiletý hráč ještě musí v Edenu projít zdravotní prohlídkou a v úterý by měl být přestup dotažen. Vršovický klub zatím informaci nepotvrdil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slavie Jiří Bílek (vlevo) a jablonecký útočník Stanislav Tecl v souboji o míč. Na jaře už by mohli být spoluhráči.

Článek

Tecl už ve Slavii jako mladý talent krátce hostoval na jaře roku 2010, za červenobílé ale zasáhl jen do čtyř ligových utkání. Poté se vrátil do Jihlavy, jejímž je odchovancem, a před čtyřmi lety přestoupil do Plzně. Z Viktorie předloni v červnu zamířil spolu s dalším útočníkem Tomášem Wágnerem do Jablonce a na severu Čech má smlouvu do června 2018.

Na začátku této sezóny měl Tecl zdravotní problémy a naskočil až v sedmém kole. Celkem má v lize odehráno 110 zápasů, v nichž nastřílel 38 branek.

Pokud bude jeho přestup dotažen, stane se šestou zimní posilou Slavie. Druhý tým ligové tabulky už angažoval záložníky Jana Sýkoru, Marka Alvira, obránce Michaela Lüftnera s Perem-Egilem Floem a brankáře Přemysla Kováře.

Reklama