Hlavní obsah

Známý hokejista je v šoku: Jedno obejmutí ho stálo statisíce

Moskva/Praha

Pořádně drsnou zkušenost udělal krátce před vánocemi útočník hokejového Dynama Moskva Vjačeslav Kuljomin. Když se s ním totiž chtěl objemout jeden muž, hokejista neodmítl, protože si myslel, že jde o fanouška. Následně ale zjistil, že byl okraden a škoda jde do statisíců. Policie teď ale podle serveru championat.ru zadržela možného pachatele.

Foto: Profimedia.cz

Vjačeslav Kuljomin (vpravo) ještě v dresu Čechova proti pražskému Lvu.

Článek

Slavným sportovcům se často stane, že je po zápase či na ulici osloví neznámí lidé, chtějí se s nimi vyfotografovat, nebo chtějí jen podpis. A proto, aby si fanoušci nemysleli, že jsou náfukové, velmi často přání vyhoví. A to byl i případ hokejisty Kuljomina, který se objal s fanouškem. Následně ale zjistil, že mu chybí mobilní telefon a než stihl na vše zareagovat, zmizelo mu z účtu více než 14 tisíc eur, tedy částka vyšší než 360 000 korun.

Ruská média nyní zveřejnila informaci, že policie zadržela devětatřicetiletého muže z Dagestánu, který by mohl být pachatelem zmíněného činu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.