Hlavní obsah

Lepí se na nás smůla, řekl po porážce v Bratislavě útočník Čeljabinsku Bulis

Zklamaný byl po úterním utkání Kontinentální hokejové ligy (KHL) český útočník Jan Bulis. Jeho tým Traktor Čeljabinsk prohrál na ledě Slovanu Bratislava 3:4 po prodloužení, když alespoň bod zachránil ruskému celku čtyřiadvacet sekund před koncem třetí třetiny Panov.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jan Bulis na tréninku české hokejové reprezentace.

Článek

Jak hodnotíte souboj proti Slovanu? Byl to těžký zápas. Hodně sil nás stálo, že v první třetině jsme hráli přes deset minut v oslabení. Pětiminutový trest byl za úder do hlavy borce, který má dva metry. Opravdu nevím, jak ho mohl trefit do hlavy... V závěru jsme stihli srovnat a získali bod.

Jak podle vás ovlivní úroveň KHL konec výluky v kanadsko-americké NHL?Určitě to některé týmy oslabí. My máme dobré, že nám nikdo neodchází. Všichni hráči zůstávají v klubu. To je naše výhoda. Uvidíme, jak se bude soutěž dál vyvíjet.

Jaký je cíl Traktoru v nejbližším utkání v Praze proti Lvu?Teď bychom každý zápas měli brát body. Naposledy jsme proti CSKA ještě tři minuty před koncem vedli 2:1 a nakonec jsme prohráli na trestná střílení. V Bratislavě jsme zase prohráli v prodloužení. Nějak se na nás lepí smůla.

Těšíte se na utkání v Praze? Sháníte vstupenky pro rodinu a známé?Už to mám zařízené. Bude tam hodně lidí. Možná až čtyřicet.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.