Hlavní obsah

Lev udržel svého klíčového obránce, Němec prodloužil smlouvu o dva roky

Praha

Výtečná zpráva pro fanoušky Lva - klíčový obránce úřadujícího vicemistra Kontinentální hokejové ligy Ondřej Němec bude i nadále hájit barvy pražského celku. Třicetiletý zadák podepsal se Lvem smlouvu na další dvě sezóny. Uvedly to oficiální internetové stránky soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Němec bude i nadále pokračovat ve Lvu.

Článek

Němec do Lva zamířil před dvěma roky z Čerepovce a okamžitě se stal jedním ze základních stavebních kamenů defenzivy. V uplynulém ročníku pomohl mužstvu probojovat se až do finále soutěže a jako ocenění se mu dostalo, že byl zařazen do All Star týmu soutěže.

Třebíčský rodák, který startoval na pěti světových šampionátech a byl u zisku zlatých medailí v roce 2010, už v průběhu letošního mistrovství v Minsku naznačoval, že dohoda se Lvem je na dobré cestě. „Už mám novou smlouvu v mailu, stačí přidat jenom podpis."

Pokračovat ve Lvu bylo jeho prioritou. I kvůli rodině. „Nabídky byly, řeknu, že i lepší, ale já chtěl být v Praze. Všechno není jenom o penězích, ale také o tom, aby měl člověk pohodu," prohlásil Němec, který se stal dvanáctým hráčem, kterého Lev podepsal pro nadcházející ročník.

Kdo má ve Lvu smlouvu na další sezónu:
Brankáři:
Atte Engren
Jan Lukáš
Obránci:
Marc-André Gragnani
Mikko Mäenpää
Juraj Mikuš
Jakub Nakládal
Ondřej Němec
Ryan O´Byrne
Útočníci:
Justin Azevedo
Jiří Novotný
Martin Thörnberg
Petr Vrána

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.