Hlavní obsah

Kašpar bude nejspíš pokračovat v Dynamu Moskva

Moskva

Hokejový útočník Lukáš Kašpar by měl i nadále hrát v Kontinentální lize za Dynamo Moskva. A to i přesto, že klub o něj nedávno ztratil zájem a před měsícem ho zařadil na listinu volných hráčů. Odtud si ho žádný z ostatních klubů soutěže nevybral, Kašpar by měl v týmu působit při nižším platovém ohodnocení.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Lukáš Kašpar oslavuje gól proti Švédsku..

Článek

Jednatřicetiletého mistra světa z roku 2010 brzdily v sezóně zdravotní potíže, stihl dosud odehrát za Dynamo jen devět utkání a ředitel klubu Andrej Safronov ještě 10. prosince tvrdil, že klub o jeho služby nestojí. Mezitím arbitráž KHL rozhodla o snížení Kašparova platu. Místo klubem požadovaných 40 procent ale jen o 15 procent.

Zatímco situaci okolo zkušeného forvarda, jenž má na kontě i 16 startů v NHL za San Jose, monitorovala extraligová Sparta, Safronov už mluví jinak. "Kašpar by se mohl zřejmě v brzké budoucnosti připojit k týmu. A to za podmínek, které jsou nyní pro klub finančně výhodnější," řekl Safronov pro agenturu R-Sport.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.