Hlavní obsah

Rudé křídlo se zabořilo do bahna, noc strávili hokejisté v St. Louis

CAHOKIA

Hokejisté Detroitu byli po úterní porážce 3:4 ze St. Louis přinuceni vypít kalich hořkosti až do dna. Poté, co jejich letadlo při odletu z letiště St. Louis Downtown Airport v Cahokia uvízlo v bahně, museli se hráči Red Wings, včetně Čechů Jiřího Hudlera a Dominika Haška vrátit zpět do svého hotelu v St. Louis. Informoval o tom server Detroit Free Press včetně klubových stránek.

Článek

Týmový mluvčí John Hahn informoval, že pravá přední kola letadla přejela z asfaltu na trávu. Vzhledem k silnému dešti se kola zabořila do bahna a letadlo tudíž nebylo schopné pokračovat v odletu. Při inkriminovaném okamžiku jelo letadlo rychlostí přibližně osm kilometrů za hodinu.

Hráčům se nic nestalo, v pořádku a běžným způsobem opustili letadlo a navrátili se na hotel.

Na středu byl pro tým naplánován volný den. Na sobotní střetnutí v Joe Louis Arena proti Jestřábům z Chicaga by měli být Red Wings připraveni. Odlet týmu je podle klubových stránek Detroitu naplánován na středeční odpoledne.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.