Hlavní obsah

VIDEO: Chcete vidět zlaté hochy na vlastní oči? V pondělí začíná prodej lístků na MS

PRAHA

Máte rádi hokej a chcete vidět na vlastní oči světový šampionát, který se příští rok uskuteční na Slovensku? Tak bděte. Příští pondělí 27. září v 11 hodin dopoledne vypukne prodej lístků na mistrovství světa, které se uskuteční od 29. dubna do 15 května 2011 v Bratislavě a Košicích. Vstupenky se dají koupit v prodejní síti Ticketportal.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tomáš Rolinek (vlevo) a Jaromír Jágr po příletu do Prahy s pohárem pro mistry světa.

Článek

Lístek na jeden zápas základní skupiny bude nabízen ve dvou kategoriích. V Bratislavě za 55 nebo 40 eur (Jedno euro je necelých 25 korun). V Košicích je poměr 55/30. Utkání play-off jsou na programu už jen v Bratislavě. A jejich cena je odstupňovaná takto: čtvrtfinále - 110 nebo 83 eur. Semifinále - 150 nebo 112 eur.

Na boj o třetí místo musí fanoušek zaplatit 120 respektive 90 eur. A bitva o mistrovský titul vyjde na 250 a 188 eur.

Kdo by si nechtěl nechat ujít zápasy o udržení, tak ty budou k dostání za 19 a 14 eur v Bratislavě a 19 a 10 eur v Košicích.

Od pondělí ale budou k dispozici jen permanentky na celý šampionát. S porovnáním s lístky na jednotlivé utkání půjdou pořídit se slevou až 26 procent.

Druhá fáze prodeje vstupenek vypukne 1. prosince. Poslední fáze, kdy budou k dispozici už i vstupenky na jednotlivá utkání, odstartuje 1. února.

Nejdříve budou k mání vstupenky na skupiny a permanentky na celý turnaj. Zájemci si mohou rezervovat maximálně šest kusů balíčků a čas rezervace je stanoven na sedm dní.

Reklama