Hlavní obsah

Peška při cestě na testy okradli, nakonec ale mohl jezdit

PRAHA

Úvodní testovací jízdy české motocyklové jedničky Lukáše Peška v letošním roce ohrozili neznámí zloději. V neděli mu totiž při cestě do Madridu vykradli kufr, ze kterého zmizela jeho závodní helma, kombinéza i rukavice.

Článek

Díky pomoci jednoho z manažerů týmu Pavla Vokatého, který se na ním z Prahy do španělského Jerezu vydal dříve, než původně plánoval, ale dnes nakonec usedl za řidítka aprilie a mohl absolvovat první "ostré" kilometry.

"Když jsem otevřel kufr, byl prázdný. V podstatě celá výbava chyběla. Ještě se mi asi někdo hrabal v kosmetické tašce, takže celkem špatné zjištění," řekl Pešek internetovému serveru tn.cz. Přestože původně počítal s tím, že celá úvodní část třídenního testování je zmařena, nakonec se na závodní okruh přece jen dostal.

Třiadvacetiletý pražský rodák ve Španělsku řeší i menší problémy jiného rázu - začaly jej bolet zuby. "Nic příjemného to není. Začalo to už minulý týden, tak jsem zašel k zubaři, který s tím něco udělal, a bylo to v pohodě. Ale jak jsem teď letěl, zase mě to chytlo," přiznal Pešek, který se nyní léčí pomocí prášků.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.