Hlavní obsah

Basketbalista Bryant po přetržení achilovky už běhal na pásu

Los Angeles

Basketbalista Kobe Bryant po přetržení Achillovy šlachy na levé noze a následné operaci už běhal na antigravitačním běžeckém pásu. Hvězda losangeleských Lakers a zároveň jedna z největších postav NBA tak potvrdila, že rehabilitace po nejtěžším zranění kariéry probíhá dobře.

Foto: Erik De Castro, Reuters

Basketbalista Kobe Bryant na reklamní akci v Manile pózuje s jedním z fanoušků.

Článek

Populární Bryant, který v pátek oslaví pětatřicetiny, se zranil v polovině dubna. Čtvrtý nejlepší střelec historie soutěže v základní části absolvoval záhy operaci. Dobu rekonvalescence odhadli lékaři na šest až devět měsíců, Bryant však ujistil, že bude připravený na start nového ročníku 29. října.

Hráč s přezdívkou "Černá Mamba" vstoupí do své poslední sezóny ze stávajícího kontraktu s týmem Lakers, kde dvojnásobný olympijský vítěz strávil celou kariéru v lize od roku 1996 a vyhrál s nimi pět titulů šampióna NBA. Prodloužení smlouvy o tři sezóny v roce 2010 mu garantuje celkový příjem 87 miliónů dolarů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.