Hlavní obsah

Řežba v Edenu. Příbramské importy nepomohly, Panteři soka zničili

Praha

Vloni si američtí fotbalisté týmu Příbram Bobcats odnesli z finále české ligy debakl 0:40, letos si malovali, jak v repríze souboje o titul potrápí svého rivala mnohem víc. Ale to byl omyl, Prague Black Panthers dominovali v zápase Czech Bowl obdobným způsobem jako před rokem a zvítězili 52:13. Podívejte se, jak tvrdý zápas v pražském Edenu vypadal.

Czech Bowl Black Panthers vs. Příbram Bobcats

 
Článek

Hráče Bobcats k optimismu přiměl i zápas základní části, v němž svého soka v květnu rozdrtili 51:0. Jenže ve finále už obhájci nic nepodcenili, nastoupili v plné síle a ligu ovládli potřetí v řadě. Za vítězstvím šli od začátku, v 10. minutě vedli 10:0.

„První touchdown byl důležitý, ukázal tón zápasu, že budeme diktovat tempo hry. Příbram má výborné importy (zahraniční posily), ale my se dobře připravili, proto to tak vypadalo," říkal wide receiver vítězů Martin Šindler. Hlavními postavami Black Panthers byli americký quarterback Kyle Newhall-Caballero a nejlepší český hráč Jan Dundáček.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.