Hlavní obsah

Nevídané! Volejbalisté prohráli v Nizozemsku zápas na šest setů

Arnhem

Čeští volejbaloví reprezentanti prohráli v Nizozemsku i třetí přípravný zápas před kvalifikací mistrovství světa. Poslední duel už byl neoficiální, hrálo se netradičně na šest setů a domácí výběr zvítězil 4:2.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Čeští volejbaloví reprezentanti prohráli v Nizozemsku i třetí přípravný zápas před kvalifikací mistrovství světa (ilustrační foto)

Článek

Do kvalifikace MS v Karlových Varech vstoupí čeští reprezentanti 24. května. V Nizozemsku prohráli svěřenci trenéra Miguela Falascy předchozí zápasy 0:3 a 2:3.

"I přesto, že jsme utrpěli tři prohry, bylo vidět s každým zápasem zlepšení. Trenér Falasca dopředu určil hráče, kteří nastoupí v jednotlivých utkáních, a důležitější byla pro něj hra předvedená na naší straně. Naše hra bude opět postavená na bojovnosti a kolektivním výkonu," uvedl na svazovém webu blokař Aleš Holubec.

"Teď máme před sebou volný den a pak poslední týden přípravy před kvalifikací na mistrovství světa. V tomto týdnu nás ještě prověří dvakrát australský tým a tím budeme doufám stoprocentně připravení," doplnil Holubec.

Přípravný zápas volejbalistů před kvalifikací MS ve Wognumu
Nizozemsko - ČR 4:2

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.