Hlavní obsah

Uloupí Portsmouth nějaký bod na Old Trafford?

Jedním z nejzajímavějších duelů jedenáctého kola Premier league bude zajisté utkání na Old Trafford. Domácí Manchester United zde přivítá největší překvapení letošního ročníku - Portsmouth. Pro svěřence Harryho Redknappa to bude další utkání s elitním soupeřem, jelikož před dvěma týdny změřili síly s londýnskou Chelsea.

Článek

Svěřenci Alexe Fergusona vstoupili do nové sezony opravdu famózně. Po deseti kolech mají na svém kontě dvacet-pět bodů a jsou na samém čele tabulky. Minulý týden potvrdili svou velikost na hřišti Boltonu, který letos prozatím prožívá velmi dobrou sezonu, ale Ďáblové mu uštědřili debakl 0:4. Tak dobře si už nevedli v týdnu v utkání Ligy mistrů s Kodaní. Mužstvo z dánské metropole vysvětlilo Angličanům co je to produktivita, když se mu podařilo skórovat z ojedinělé šance a zvítězilo nejtěsnějším možným výsledkem. Oproti zápasu s Kodaní se dnes do sestavy vrací duo zkušených Ryan Giggs - Gary Neville. V základní sestavě nastoupí i Louis Saha, který v týdnu odpočíval pouze na lavičce náhradníků. Dvacáté výročí v klubu slaví dnes trenér Alex Ferguson. "Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby na této pozici zůstal ještě 10 let," řekla další dlouholetá osobnost v Manchesteru obránce Gary Neville.

Vstup mužstva z jižní Anglie do letošního ročníku Premier league je opravdu výjimečný. V loňském ročníku přezimovalo se šestnácti body a nyní jich má na svém kontě už devatenáct. Minulý týden si svěřenci Harryho Redknappa připsali do tabulky tři body za domácí vítězství s Readingem a dokázali tak napravit zaváhání z utkání s Chelsea, se kterou prohráli 2:1. Na Old Trafford se dnes v dresu Pompey představí dvě nové tváře - obránci Andy O'Brien a Noe Pamarot nahradí v sestavě zraněné duo Linvoy Primus - Glen Johnson. "Neměli jsme moc adekvátních náhrad do obranné řady a tak jsme to museli řešit," reagoval na nové posily Redknapp. Ten dnes už může počítat se Seanem Davisem, který je zcela fit po svalovém zranění. Otazník startu ale stále visí nad dvojicí Gary O'Neil - Benjani Mwaruwari.

Papírovým favoritem utkání je jednoznačně domácí Manchester, na který si můžete vsadit s kursem 1.30. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 4.75. Ten kdo věří v překvapení, může si vsadit na Portsmouth, jehož výhra je oceněna kursem 8.40. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.