Hlavní obsah

Duel expertů: 43. kolo

Neúspěšné kolo sice zhoršilo úspěšnost obou účastníků Duelu expertů, Volnasek i Eurotiper ale stále zůstávají ziskoví. Vylepší si bilanci po tomto víkendu? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek1 - 42. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Paderborn - FreiburgNottingham - MillwallLarisa - AEK Atény2122.151.612.009/1010/109/103:22:01:0kookko
Celkem vsazeno: 1077Celkem výhra: 1200.29Úspěšnost: 111.4%
eurotiper - 42. kolo - shrnutí
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Cagliari - ParmaBolton - PortsmouthLa Coruna - Getafe1112.402.452.257/107/107/101:10:11:1kokoko
Celkem vsazeno: 857Celkem výhra: 858.00Úspěšnost: 100.1%

43. kolo

volnasek
Albinoleffer - ModenaTip: 0Kurs: 3.30Důvěra: 9/10Albinoleffe, aspirant na postup do nejvyšší italské soutěže, přivítá ve 26. kole druhé ligy celek ze středu tabulky - Modenu. Domácí jsou v tomto utkání favoritem, protože doma hrají skvěle a výbornou bilanci si nebudou chtít pokazit ani proti silnému soupeři, kterého porazili i na jeho půdě 3:2. Hosté jsou však zkušeným týmem, prohráli až po šesti kolech, a to doma s celkem Chievo 1:2 v minulém kole. Předpokládám, že se domácím pokusí vrátit podzimní porážku, ale na tři body to nebude - očekávám bod za bezbrankovou remízu.
Juventus - AS ŘímTip: 0Kurs: 2.80Důvěra: 9/10Nejsledovanějším utkáním 23. kola Serie A bude zajisté duel italských velikánů Juventusu Turín a AS Řím. Domácí s Pavlem Nedvědem se po postupu z druhé ligy vypracovali až na třetí pozici, a i když na titul zřejmě nedosáhnou, je pravděpodobné, že si zahrají v příštím ročníku Ligy mistrů. Hosté z Říma, kteří jsou o příčku výše, mají ještě naději na titul, ale cestu k němu si zkomplikovali nečekanou prohrou 0:3 v Sieně v předminulém kole. Proto se AS bude snažit tuto ztrátu nahradit a přiblížit se Interu Milán, vedoucímu týmu tabulky. Juventus, který neprohrál 6 kol v řadě, je podle odborníků bwin mírným favoritem, ale já očekávám, že toto krásné a strhující utkání dospěje k zasloužené dělbě bodů.
FC Bruggy - St. LutychTip: 0Kurs: 3.10Důvěra: 9/10V belgické nejvyšší lize bude nejočekávanějším duelem souboj prvních dvou celků, které od sebe dělí pouhé tři body. Lídr FC Bruggy přivítá na své půdě Standart Lutych, který je po 21 odehraných kolech jediným neporaženým celkem ligy! Domácí v letošní sezoně ještě neokusili trpkost domácí porážky a jistě budou hrát na vítězství, aby nejen zvýšili svůj náskok, ale aby také oplatili svému pronásledovateli porážku 1:2 z podzimu. A hosté, i když nejsou favoritem, si budou chtít zase svou výjimečnou bilanci prodloužit. A tak spíš věřím, že si Standart ze žhavého kotle v Bruggách odveze pro ně cenný bod.
eurotiper
Larissa - PanioniosTip: 1Kurs: 2.05Důvěra: 7/10Ve 21. kole první řecké ligy je na programu souboj týmů ze středu tabulky mezi 7. Larissou a 9. Panioniosem. Larisse se v posledních kolech začalo dařit hlavně doma, kde v této sezoně ještě neprohrála. Momentálně táhne sérii tří výher za sebou a proti Panioniosu si ji může ještě prodloužit a navázat na loňské i předloňské vítězství 1:0.
Gronigen - AlkmaarTip: 1Kurs: 2.00Důvěra: 7/10AZ Alkmaar je asi největším zklamáním tohoto ročníku nizozemské ligy. Po nevydařeném období a sérii šesti zápasů bez výhry až na jedenácté místo, které určitě neodpovídá jeho předsezonním ambicím. Ve 25. kole zavítá do Groningenu, který v tabulce domácích mužstev patří už dlouhé roky mezi přední týmy a letos to potvrzuje. Očekávám, že domácí splní úlohu favorita a trápící se Alkmaar dokáží porazit.
Almeria - Real MurciaTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 8/10Ve 24. kole španělské Primera Division je na programu souboj nováčků, kterým tento ročník vychází úplně rozdílně. Domácí Almeria je na sedmém místě a má historickou šanci dostat se do Poháru UEFA. Svou sílu dokazuje hlavně na domácím trávníku, kde v minulém zápase dokázala porazit Real Madrid. Proti Murcii, kterou ve druhé lize pravidelně porážela, a které patří předposlední místo, by proto měla získat "povinné" tři body.

Reklama