Hlavní obsah

Vyhraje Washington pod novým koučem i druhý zápas?

Basketbalisté Wahsingtonu předevčírem překvapili jasnou výhrou 124-100 proti Golden State a nový muž na lavičce Wizards Ed Tapscott byl jistě se svými svěřenci spokojen. Poslední tým jihovýchodní divize dnes čeká ještě tvrdší oříšek v podobě Orlanda.

Článek

Prezidentovi Washingtonu Erniemu Grunfeldovi došla po zápase s New Yorkem trpělivost a není se až tak čemu divit, vždyť pod vedením Eddieho Jordana zvítězili Wizards jen jednou z jedenácti zápasů. Vládu nad týmem převzal sportovní ředitel Ed Tapscott a hned ve svém premiérovém zápase předvedl vynikající kousek. „Konečně jsme měli energii. Víme, jak můžeme vítězit a chceme to dokázat,“ nechal se slyšet Antawn Jamison, který nasázel Warriors 25 bodů.

Vše se ale potvrdí na palubovce a Tapscotta čeká nejméně ještě měsíc ohromně těžké práce. Právě tak dlouho by totiž měli absentovat Haywood s Arenasem. Těžký úkol čeká Tapscottovi svěřence už dnes v domácí hale, v níž přivítají Orlando.

Magic jsou zástupci stejné divize jako Washington a aktuálně jim náleží naprosto opačný pól tabulky s bilancí 11-4. Ta stačí na třetí místo ve východní konferenci, lepší už jsou pouze Boston s Clevelendem. Poslední výhru si připsalo Orlando včera ve Philadelphii, kde vyhrálo těsně o dva body. „Někdy potřebujete štěstí a my jsme ho měli dnes večer. O to více cennější vítězství to pro nás bylo,“ řekl po utkání forvard Rashard Lewis. Hvězdou utkání byl Dwight Howard, který zaznamenal 21 bodů a 14 doskoků.

Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem hosté, na něž si můžete vsadit s kursem 1.59. Myslíte si, že Washington pod Tapscottem opět vyhraje, pak si vsaďte na jeho vítězství - kurs je 2.45.

Reklama