Hlavní obsah

Podpoří Lake Erie šance na play-off výhrou proti San Antoniu?

Důležité utkání čeká ve čtvrtek hokejisty Lake Erie. Celek Monsters bojuje o historicky první postup do play-off nižší zámořské soutěže AHL a na svém ledě v prvním ze série tří klíčových duelů ve stejném počtu dní přivítá San Antonio. Tomu se nedaří - v soutěží mají jen dva celky horší bilanci.

Článek

V únoru Lake Erie zářilo a přiblížilo se nejlepší osmičce, v březnu ale opět podává nevyrovnané výkony. Naposledy Monstra po dvou hrubých chybách v obraně prohrála v neděli 2:3 s třetím nejlepším celkem v konferenci Grand Rapids, přestože po dvou třetinách vedla.

„Když děláte takovéhle chyby, nemůžete vyhrát,“ upozornil po zápase veterán Matt Hendricks. S devíti zbývajícími zápasy má farma Colorada osmibodovou ztrátu na postupové místo. Spokojení mohou být Monsters s tím, že bodově vylepší loňský ročník, v němž Lake Erie získalo jen 65 bodů.

Farma Phoenixu ze San Antonia v úterý prohrála vysoko 1:6 v Hamiltonu, jediný gól vstřelil dvacetiletý útočník Brett MacLean. Před rokem tým Rampage získal 94 bodů, letos to bude výrazně méně i kvůli tomu, že jen dva celky dokázaly nasbírat více trestných minut. Nejproduktivnějším hráčem je David Spina, pětadvacetiletý útočník je ale až na 47. příčce ligového bodování.

V této sezóně se oba týmy utkaly dvakrát, první zápas na Nový rok vyhráli v San Antoniu domácí 6:2, odvetu v Clevelandu zvládla domácí Monstra (5:1). Vzájemné utkání z 21. března bylo po první třetině přerušeno a odloženo.

Na domácí Lake Erie si můžete vsadit v kursu 1,93, na překvapivý úspěch San Antonia vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,11. Pokud věříte v remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama