Hlavní obsah

V Belgii se rozhoduje o mistrovi ligy!

Ačkoliv se v belgické lize odehrálo již všech předem stanovených čtyřiatřicet kol, o mistrovi Jupiler League ještě stále není rozhodnuto. V čele soutěže totiž mají Anderlecht a Standard Lutych stejný počet bodů, což v belgické lize znamená, že o mistrovi ligy se rozhodne až v dodatečném dvojutkání, ve kterém oba týmy změří navzájem svoje síly.

Článek

Fotbalisté Anderlechtu Brusel tak musí dál bojovat o jubilejní 30. titul šampiona belgické ligy. První zápas odehrají „fialky“ na domácí půdě a mohou si tak vytvořit dobrou výchozí pozici pro odvetu. Barvy domácího klubu hájí i české trio Daniel Zítka, Stanislav Vlček a Jan Polák.

První dva jmenovaní však nejspíš nebudou k dispozici kvůli zranění, Vlček se navíc po sezoně vrací zpět do Edenu, kde bude se Slavií bojovat v příští sezoně o vítězný hattrick v české lize. Standard Lutych je obhájcem vítězství v belgické lize z minulého ročníku, ve kterém triumfoval se sedmibodovým náskokem právě před Anderlechtem.

Na „fialky“ si můžete v prvním utkání vsadit s kursem 2:1, k vítězství hostujícího Lutychu přišpendlili bookmakeři Tipsportu kurs 3,47:1. Pokud si myslíte, že utkání skončí nerozhodně, máte příležitost si vsadit na remízu s kursem 3,1:1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.