Hlavní obsah

Philadelphia bude znovu bez Iversona

Zranění druhého nejlepšího střelce NBA Allena Iversona ukázalo, jak moc svému týmu chybí. Philadelphia bez něj odehrála tři zápasy a všechny prohrála. Dnes budou mít čtvrtý pokus na palubovce Golden State.

Článek

To, že bez svého nejlepšího střelce budou mít Sixers problémy, ukázal už domácí zápas proti Torontu. Philadelphia po třech čtvrtinách vedla o sedm bodů, poslední čtvrtinu je ale podprůměrní hosté převálcovali 33-12 a zvítězili 111-97. Iversonův tým, který v jeho nepřítomnosti spoléhá střídavě na Chrise Webbera, Iguodalu, Salmonse a Korvera, pak odjel s nepořízenou i ze Seattlu, kde prohrál těsně 98-102, a poté i z Los Angeles, kde je Clippers přehráli 99-89.

Golden State už letos na Philadelphii narazili a utrpěli jednu z mnoha porážek. Sixers na své palubovce vyhráli 111-100, nejlepším mužem na straně domácích byl ovšem Iverson, který díky vynikající střelbě nasbíral 38 bodů, ke kterým přidal 6 doskoků a 8 asistencí; dnes Golden State odpadne starost, jak malého rozehrávače ubránit. Sami si budou muset znovu poradit bez Barona Davise, který má - stejně jako Iverson - problémy s kotníkem. Davis po dlouhé absenci ale nastupoval jako náhradník a zdá se, že Derek Fisher si na hru v základu už zvykl. I díky němu Bojovníci vyhráli dva ze tří posledních zápasů; minulý pátek šokovali Miami, kde zvítězili 111-106 a tento čtvrtek si poradili s Minnesotou 105-97.

Iversonova absence se podepisuje na kursech, které bookmakeři proti Philadelphii vypisují. Na Golden State je dnes 1.40 a handicap 6.5 bodů. Pokud ale věříte, že se hosté konečně proberou, vsadit si na ně můžete ve slušném kursu 3.05.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.