Hlavní obsah

New Jersey začíná od nuly

, 10. května 2006

lay off přináší velmi různorodé situace a to letošní v NHL není výjimkou. Mnohé týmy se už přesvědčily, že hrát se musí opravdu až do úplného konce. Krásnou ukázkou tohoto faktu bylo pondělní utkání mužstev, která se dnes potkají na ledě New Jersey. Hosté z Caroliny sem pojedou v dobré pohodě.

Článek

Domácí tým před druhým kolem útočil na rekord v počtu vyhraných zápasů v řadě na přelomu konce sezóny a začátku play off, ale nyní musí řešit zcela jinou otázku. New Jersey totiž zapomnělo střílet góly, což se projevilo zvláště v přesilovkách. V obou venkoních zápasech se nechalo přesřílet a v pondělí mu nestačilo ani dvojí vedení. Do sestavy by se měl dnes vrátit obránce White.

Carolina prokázala v pondělí neuvěřitelnou vůli, když se nevzdala ani po inkasovaném gólu jedenadvacet sekund před koncem třetí třetiny. Po kanonádě z prvního zápasu tentokrát přichystala soupeři nevídaný obrat, který završila gólem v prodloužení. Jistotou opět oplýval mladý brankář Ward zastiňující zatím v sérii Brodeura.

Bookmakeři BetAndWin očekávají vcelku jednoznačně, že New Jersey se do série vrátní domácí výhrou. Vypsali na něj kurs 1,75. Carolina ovšem již v probíhající sezóně prokázala, že i na jeho ledě umí vyhrávat. Dnes si na ni lze vsadit v kursu 3,4.

Reklama