Hlavní obsah

Šlágrem týdne duely pražských „S“ v Evropské lize

Šlágrem tohoto týdne jsou boje pražských „S“ o první vítězství v Evropské lize. Sparta přivítá rumunskou Kluž, Slavia se představí na hřišti španělské Valencie. Pokračuje i Liga mistrů, stejně jako nejvyšší tuzemské soutěže ve fotbale i hokeji. V nedělním šlágru Premier League Liverpool přivítá obhájce titulu Manchester United.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Smutní fotbalisté Slavie Marek Suchý (vlevo), Vladislav Volešák (uprostřed) a Peter Grajciar.

Článek

V pondělí se dohrává Gambrinus liga, Jablonec, hostí Plzeň. Stejně tak je na tom anglická Premier League, v níž fotbalisté Fulhamu přivítají Hull. Pokračuje Kontinentální hokejová liga.

V úterý můžete vsázet na tenisové turnaje v Moskvě, Lucemburku a Stockholmu, 18. kolo extraligy čeká tuzemské hokejové celky. Dalšími zápasy pokračuje fotbalová Liga mistrů, hrají se i evropské hokejové ligy.

Ve středu znovu můžete vybírat ze zápasů fotbalové Ligy mistrů, hraje se druhá nejvyšší česká hokejová soutěž.

Ve čtvrtek se první vítězství v Evropské lize pokusí získat fotbalisté pražských „S“. Sparta hostí rumunskou Kluž, Slavia se představí ve Valencii. V předehrávce 19. kola extraligy Slavia Praha hostí hokejisty Kladna.

V pátek se hraje 19. kolo hokejové extraligy, dvěma duely pokračuje druhá česká nejvyšší fotbalová soutěž. V Německu bundesligový lídr Leverkusen přivítá Dortmund. V plném proudu je i zámořská hokejová NHL.

V sobotu vyběhnou fotbalisté k 12. kolu Gambrinus ligy, fotbalisté Chelsea po prohře v Sunderlandu v Premier League přivítají Blackburn. Vsázet u Tipsportu můžete i na evropské hokejové ligy.

V neděli střížkovští Bohemians Praha přivítají Spartu, ve druhém zápasu Gambrinus ligy se Plzeň představí v Českých Budějovicích. Již 20. kolem pílí vpřed hokejová extraliga, ve šlágru Premier League Liverpool změří síly s Manchesterem United. V londýnském derby pak West Ham přivítá Arsenal.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.