Hlavní obsah

Berdycha čeká v Miami domácí Blake

PRAHA

Už ve třetím kole turnaje v Miami je tenista Tomáš Berdych. Českého daviscupového reprezentanta v neděli čeká domácí James Blake. Ten na turnaji plní roli nasazené dvanáctky.

Článek

Blake měl v úvodním kole volný los, poté porazil Francouze Benneteaua po setech 3:6, 6:3 a 6:4. Berdych také první kolo nemusel absolvovat, poté zdolal Rusa Južného 6:3, 3:6 a 6:4.

Úspěšnější z dvojice se může v dalším kole utkat s nasazenou trojkou Djokovičem, pokud Srb porazí Francouze Mathieua.

Berdychův letos zatím nejlepší výsledek je finále v Sunrise, na Floridě jej porazil Švéd Söderling hladce dvakrát 6:1. Jinak na sebe dvaadvacátý hráč žebříčku ATP upozornil na úvodním grandslamu sezóny Australian Open už jen těsnou prohrou se Švýcarem Federerem ve 4. kole.

Devětadvacetiletý Američan se letos nejdál dostal na turnaji v San Jose, kde jej v semifinále vyřadil krajan Fish. Na Australian Open jej ve 4. kole zastavil Francouz Tsonga.

Třiadvacetiletý český tenista se s Blakem utkal čtyřikrát, přičemž poslední dva zápasy vyhrál. V roce 2006 na US Open a o rok dříve ve Washingtonu se radoval Američan.

Na vítězství Blakea si můžete vsadit v kursu 1,7, na úspěch českého tenisty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,91.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.