Hlavní obsah

Vyhraje Boleslav letos poprvé domácí zápas?

PRAHA

Mezi týmy, pošilhávající po končené druhé příčce v Gambrinus lize, patří Mladá Boleslav i Teplice. Oba celky se utkají v nedělním večerním utkání 24. kola. Domácí by po dvou remízách rádi naplno bodovali, Severočeši mají možnost v případě vítězství svého protivníka v tabulce přeskočit.

Článek

Domácí posledních pět zápasů neprohráli, ale čtyřikrát z toho jen remizovali. To je pro ambiciózní tým málo a trenér Hapal nemůže být spokojený. Navíc doma Středočeši tápají, v tabulce domácích duelů jsou až na 13. příčce. Letos na vlastním stadiónu ještě nevyhráli.

Mladá Boleslav má na marodce Nečase a Dittricha, za čtyři žluté karty pyká Kalina. Stejně je na tom hostující tvůrce hry Vachoušek, Teplice budou postrádat zraněné Gašparíka a Vondráška. „Jsou tu i další kvalitní hráči, kteří nyní dostanou šanci se ukázat,“ říká klubovým stránkám trenér Plíšek.

Vzájemná bilance je vyrovnaná. Z devíti zápasů Mladá Boleslav vyhrála tři, dvakrát uspěly Teplice. Zbývající čtyři duely skončily nerozhodně a skóre je 10:10.

Podzimní zápas v Teplicích domácí prohráli 2:3, dva góly v říjnu vstřelil Papadopulos. Mladá Boleslav vedla už 3:0, po snížení Stožického (69.) a Mahmutoviče (79.) se hosté báli o výsledek až do závěrečného hvizdu.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama