Hlavní obsah

Hokejisté Plzně hrají v Tipsport Cupu s Budějovicemi

Zatím suverénní České Budějovice, které ve dvou dosavadních zápasech neinkasovaly, přivítají ve třetím kole základní skupiny Tipsport Cupu hokejisté Plzně. Ti ve čtvrtek prohráli v Berouně se Spartou 0:2.

Článek

Plzeň odstartovala letní pohár úterním vítězstvím nad Hradcem Králové, v samostatných nájezdech rozhodl Vlasák. Ve čtvrtek ale v Berouně nestačili na Spartu, jejíž góly vstřelili Hrdel a Hromas. Západočeši recept na brankáře Přikryla nenašli.

České Budějovice jsou zatím stoprocentní, po těsném vítězství 1:0 nad prvoligovým Chomutovem si v pátek poradily s dalším celkem z nižší soutěže – Hradcem Králové. Výhru 3:0 na východě Čech zařídili Vak, Červený a Hřebejk. Čisté konto vychytal veterán Turek.

Jihočeši aktuálně řeší mimohokejové problémy. Smírčí komise rozhodla, že vypovězení smlouvy útočníkovu Dudovi je neplatné. Spor tedy pokračuje. Klubové vedení se dohaduje i s produktivním forvardem Kůrkou, který odmítl snížení platu a byl přeřazen do Tábora. Tam odmítl nastoupit a začala mediální přestřelka mezi vedením Jihočechů a agentem Henyšem. Řešení je zatím rovněž v nedohlednu.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama