Hlavní obsah

Sparta chce potvrdit pohárový dobrý výkon v Brně

Blízko výhře byli ve čtvrtek fotbalisté Sparty v Evropské lize, nakonec s PSV Eindhoven remizovali 2:2. Dobrý výkon chtějí Pražané potvrdit v pondělním utkání 8. kola Gambrinus ligy v Brně. Tam před rokem Sparta vyhrála 2:0.

Článek

Brno je v tabulce osmé, v případě vítězství se posune tabulkou vzhůru. V minulém kole Brňané prohráli v Kladně 0:1, předtím doma podlehli Teplicím 2:3. Nastoupit nemohou zranění Trousil a Večeřa.

Sparta v minulém kole sesadila z první příčky Jablonec, vedle Teplic jsou svěřenci trenéra Chovance jediným neporaženým celkem. Hosté nemohou nasadit zraněné Bergera, Kladrubského a Jirouše.

Český vicemistr loni uspěl v obou ligových zápasech proti Brnu. Na podzim zvítězil v moravské metropoli 2:0, góly zařídili Kisel a Vacek. Jarní odvetu Sparta vyhrála vysoko 4:0, když všechny góly vstřelila v úvodní půlhodině.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 3,04, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.