Hlavní obsah

Favorizovaní Rusové se třesou, ve Slovinsku je čeká peklo

Středa je dnem, kdy fotbalové mistrovství světa bude znát všech 32 svých účastníků. Poslední čtyři zamíří na šampionát i z baráže evropské části. Bez šancí nejsou Slovinci, kteří do play-off postoupili ze skupiny, v níž neúspěšně bojovali Češi. Jejich soupeř se před odvetou třese, vyřazení Rusů by bylo obrovským překvapením.

Článek

Slovinci totiž prohráli první zápas v Rusku 1:2, doma jim tak stačí favorizovaného soupeře porazit 1:0. A na své půdě v kvalifikaci byli svěřenci trenéra Keka skvělí. Jen s českými fotbalisty remizovali 0:0.

Kouč Rusů Guus Hiddink zatím pokaždé se svým týmem postoupil na závěrečný turnaj, pokazit bilanci si nechce ani teď. Loni v Rakousku Rusové udivovali přímočarým fotbalem, který jim vynesl postup až do semifinále. V něm jim už nedal šanci pozdější vítěz ze Španělska.

V kvalifikační skupině Rusové vyhráli tři z pěti venkovních zápasů. Prohráli jen v Německu, remízu si odvezli s Ázerbájdžánu.

Na vítězství Slovinska si můžete vsadit v kursu 2,85, na výhru Ruska vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama