Hlavní obsah

Mistrovské Vary se pokusí zabránit pádu na dno extraligy v Brně

Již tak mizerná sezóna se pro hokejisty Karlových Varů může stát ještě horší. Ve vyrovnané skupině o udržení se totiž mistr bude v pátek v Brně snažit zabránit pádu na samotné dno. Před poslední Mladou Boleslaví má totiž náskok jediného bodu a v bojích o záchranu zatím jenom klopýtá.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Brno se po tragickém startu soutěže sebralo a vypadá to, že se nepříjemné baráži vyhne. Zvláště před domácími fanoušky Kometa boduje a vítězstvím nad Západočechy by opět upevnila své vedení ve skupině o udržení. V jejím posledním kole Kometa zvítězila 3:2 v Mladé Boleslavi, vítěznou trefu si ve 34. minutě připsal Šindel.

Karlovy Vary se netradičně v průběhu bojů o záchranu odhodlaly vystřídat trenéry, místo Pavla Hynka se na lavičku vrátil Josef Paleček. Ten byl u loňského mistrovského titulu a začínal u týmu i aktuální sezónu. Z letargie se Karlovarští neprobrali a nyní mohou spadnout na samé dno. V úterý Západočeši prohráli v Kladně 1:5, jejich jediný gól vstřelil Pech.

V letošním ročníku se oba celky utkaly pětkrát, ve čtyřech případech se z vítězství radovalo Brno. Třikrát z toho ale až v nastavení nebo po samostatných nájezdech. Poslední vzájemné měření rozhodl v nastavení Bičánek. Získaný bod je pro Karlovy Vary jediným v bojích o udržení, zbývající tři utkání prohrály.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,03. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama