Hlavní obsah

Augsburg může být šokujícím finalistou Německého poháru, čekají ho Brémy

Už semifinálovými duely pokračuje Německý pohár. Vedle tří špičkových celků bundesligy se o celkový triumf pokouší i fotbalisté druholigového Augsburgu. Ti v semifinále změří síly s Brémami, ve druhém klání se utkají Schalke a Bayern.

Foto: Thanassis Stavrakis, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Augsburg ve čtvrtfinále vyřadil Kolín nad Rýnem, který porazil 2:0. Góly vstřelili Thurk (3.) a Nando Rafael (86.). Hosté dohrávali v osmi. Už po půlhodině byl vyloučený Chihi, ve druhé půli pak po druhé žluté museli do kabiny Podolski a Petit. Ve druhé lize je Augsburg druhý, o čtyři body za Kaiserslauternem. V sobotu Augsburg porazil 3:1 poslední Ahlen.

Brémy si poradily v Hoffenheimem. Ten sice ještě dokázal odpovědět Tagoem na trefu Nalda, po chvilce ale vítězný gól Werderu vstřelil Almeida. Brémy jsou bundeslize páté, na první Bayern ztrácejí jedenáct bodů. V sobotu porazily Bochum 3:2. Hosté sice dvakrát vedli, ale favorit dokázal otočit skóre. Vítězný gól vstřelil v 81. minutě Frings.

Na vítězství Brém si můžete vsadit v kursu 1,37, na výhru Augsburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.