Hlavní obsah

Slavia chce napravit zaváhání na Slovácku, hostí Liberec

Již 21. kolo má uprostřed týdne na programu Gambrinus liga, ve čtvrtek fotbalisté Slavie změří síly s Libercem. A svěřenci trenéra Jarolíma mají co napravovat. V pondělní dohrávce na Slovácku prohráli 1:3, a pokud si nechtějí nechat špičku soutěže definitivně uniknout, musejí zabrat. V Liberci ovšem také nepanuje spokojenost, Severočeši byli po víkendové porážce s posledními Bohemians Praha v tabulce až dvanáctí.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Slavia na Slovácku sice šla do vedení po trefě Trappa, ale domácí ještě do přestávky otočili skóre díky Fujerikovi a Nestorovskému. V 73. minutě uzavřel účet duelu Ondřejka. Slavii chybí zraněný střelec Hloušek, který v sezóně vstřelil pět gólů.

Liberec v minulém kole překvapivě prohrál s posledními Bohemians Praha 2:3. Svěřence trenéra Petříka sice poslal do vedení už v 6. minutě Vulin, pak se ale prosadili Fenyk a Dobeš. Severočeši ještě dokázali vyrovnat Keričem, tři body hostům zařídil gól Jeslínka ze 71. minuty.

Vzájemná bilance je celkem vyrovnaná. Slavia vyhrála třináctkrát, Liberec devětkrát. V jedenácti případech skončil zápas nerozhodně. Skóre ze zmíněných 33 utkání je 38:35 pro Slavii. Podzimní duel pod Ještědem skončil remízou 1:1 (Gebre Selassie – Hloušek).

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.