Hlavní obsah

Dramatické finále první hokejové ligy pokračuje, Chomutov doma srovnal

Parádní podívanou zatím nabízí fanouškům finále první hokejové ligy. O místo v baráži, zajišťující šanci na postup do extraligy, se podle očekávání rvou dva největší favorité. Suverénní vítěz základní části Ústí nad Labem vyhrál úvodní dvě finále, Chomutov ale doma sérii srovnal. Nyní série pokračuje na ledě Lvů, vítěz rázně nakročí k celkovému triumfu.

Foto: Vladimír Borgula

Ilustrační foto

Článek

V dramatickém prvním finále se rozhodovalo v polovině utkání, kdy ústecký Hovorka rychle odpověděl na vyrovnávací trefu Gureně a zajistil tak domácím výhru 2:1. Druhé finále odstartovali Lvi skvěle, góly Romana Pšurného a Alinče poslali už ve 4. minutě na střídačku brankáře Chomutova Cháberu. Ústí zvítězilo 5:2.

Ale v Chomutově bylo vše obráceně. Domácí dvakrát zvítězili a série je opět vyrovnaná. Třetí finále Lvi ztratili až v prodloužení, rozhodující gól vstřelil ex-slávistický kanonýr David Hruška. Hokejisté Ústí byli celkem třináctkrát vyloučení, domácí ale nevyužili jedinou přesilovku. Čtvrtý duel domácí rozhodli už v první polovině utkání, dvakrát k výhře 5:2 přispěl Skořepa. Chomutov tentokrát využil tři přesilovky.

Na vítězství Ústí si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Chomutova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,68. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.