Hlavní obsah

Mistři Evropy Španělé ladí formu na MS, v Rakousku se utkají s Jižní Koreu

Jen málokdo ve svých tipech na největší favority blížícího se mistrovství světa nemá fotbalisty Španělska. Úřadující mistři Evropy se v posledních letech prezentují skvělými a vyrovnanými výkony, svoji sílu v plné síle předvedli na posledním Euru. Před šampionátem v JAR se v přípravě v Rakousku utkají s reprezentací Jižní Koreje.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Fernando Torres (vlevo) oslavuje s Davidem Villou jednu z branek Španělska

Článek

Španělé na šampionát povezou šestý nejmladší kádr (průměr 25,91 roku), spoléhat budou na smrtící útočnou dvojici David Villa – Fernando Torres. Oba forvardi dohromady nastříleli 60 reprezentačních gólů (37+23). To je víc, než zbytek týmu dohromady.

Navíc v brance je jeden z nejlepších světových gólmanů Iker Casillas, který nejspíše bude jedničkou, přestože nedávno v přípravě proti Saúdské Arábii chyboval. Obranu tvrdí stoperské duo z Barcelony Piqué – Puyol, v záloze by měl zářit Fábregas z Arsenalu. Saúdskou Arábii nakonec Španělé zdolali 3:2 gólem Llorenteho z nastavení zápasu.

Jihokorejci jsou rovněž účastníky mistrovství světa, v základní skupině se utkají s Řeckem, Argentinou a Nigérií. Hlavní hvězdou týmu je Pak Či-song z Manchesteru United. V neděli svěřenci trenéra Čung-mua prohráli s Běloruskem 0:1.

Na vítězství Španělů si můžete vsadit v kursu 1,23, na výhru Jižní Korey vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama