Hlavní obsah

Slovenka Hantuchová se v Eastbourne utká se Stosurovou

Na nedávném grandslamu v Paříži se Samantha Stosurová probojovala až do finále, kde prohrála s Italkou Schiavoneovou. Nyní se australská tenistka chystá na Wimbledon, na turnaji v Eastbourne se jako třetí nasazená utká se Slovenkou Danielou Hantuchovou.

Foto: Bogdan Cristel, Reuters

Australská tenistka Samantha Stosurová

Článek

Rodačka z Brisbane Stosurová zahájila sezónu postupem do 4. kola Australian Open, v Indian Wells skončila v semifinále. O kolo dříve šestadvacetiletá hráčka skončila v Miami a Madridu, v Charlestonu se radovala z celkového triumfu. Ve Stuttgartu podlehla ve finále Heninové.

Sedmadvacetiletá Hantuchová v prvním kole neměla potíže s domácí Keothavongovou, která dostala od pořadatelů divokou kartu. Proti Hantuchové ovšem uhrála jen šest gamů. Hantuchová letos postoupila do čtvrtfinále v Brisbane, v Monterrey podlehla až ve finále Palvjučenkové. V Charlestonu postoupila do semifinále, na French Open skončila ve čtvrtém kole.

Obě tenistky se utkaly čtyřikrát, ve třech případech se radovala Stosurová. Slovenka uspěla jen v úvodním vzájemném klání – v roce 2003 na Australian Open.

Na vítězství Stosurové si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Hantuchové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,46.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.