Hlavní obsah

Chelsea potvrzuje skvělý start ve Wiganu, který na jaře ztrapnila osmi góly

Maximálně spokojení mohou být se startem nového ročníku Premier League fotbalisté Chelsea. Londýnský obhájce titulu na úvod sezóny smetl šesti góly nováčka West Bromwich, ve druhém kole se tým s Petrem Čechem v brance představí ve Wiganu. Tomu v posledním kole minulé sezóny nasázela Chelsea osm gólů.

Foto: Matt Dunham, ČTK/AP

Didier Drogba se raduje ze vstřeleného gólu.

Článek

Domácí první zápas nezvládli, ale měli přetěžkého protivníka. Hráli totiž na Old Trafford, kde Manchester United body příliš často nerozdává. I tentokrát mohli být Rudí ďáblové spokojení, zvítězili bez problémů 4:0. Distancovaný je Caldwell, zraněné tříslo nepustí do hry Moses..

Chelsea sice hrubě nevyšla příprava, i ve finále Community Shieldu mistr prohrál s Manchesterem United 1:3. Ligu ale zahájili Londýňané ve velkém stylu. Nešťastný West Bromwich vypráskali 6:0, hattrickem se blýskl uzdravený kanonýr Didier Drogba. Dvakrát se prosadil Malouda, zbývající trefu obstaral Lampard.

V minulé sezóně Chelsea ve Wiganu prohrála 1:3 a poprvé v sezóně šla z hřiště poražena. Jarní odveta na Stamford Bridge skončila nevídanou kanonádou domácích 8:0. Hattrick (jeden gól z penalty) vstřelil Drogba, dvakrát se trefil Anelka. Hosté dlouho hráli bez vyloučeného Caldwella.

Na vítězství Wiganu si můžete vsadit v kursu 13, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,23. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,72.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama