Hlavní obsah

Sparta stíhá vedoucí Plzeň, přivítá páté Teplice

Nejvyšší fotbalové soutěž má po reprezentační přestávce v sobotu na programu jediný zápas, ten ale bude stát za to. Druhá Sparta hodlá snížit náskok vedoucí Plzně, na Letné ovšem Pražané přivítají Teplice. Ty jsou v tabulce páté a v případě překvapivého vítězství by ztráceli na Spartu jediný bod.

Foto: Petr Horník, Právo

Sparťan Bony Wilfried (vlevo) proniká přes Vladimira Dimitrovského z Mladé Boleslavi.

Článek

Sparťanské vedení rozladilo pohárové vyřazení v Sokolově, v Gambrinus lize se ale svěřencům trenéra Chovance daří. Od domácí porážky s Plzni získali sparťané 13 bodů v pěti zápasech. Naposledy si přivezli výhru z Olomouce, jediný gól vstřelil v předposlední minutě z penalty Kucka.

Teplice venku patří k nejúspěšnějším celkům, víc bodů získala jen Plzeň a právě Sparta. Z pěti utkání Severočeši dva vyhráli a ve dvou remizovali. Jen na úvod na Slovácku jasně podlehli 0:3. V minulém zápase Teplice zvládly těžký zápas s Libercem, jediný gól vstřelil v 8. minutě Kalivoda z penalty.

V prvním kole minulého ročníku skončil vzájemný zápas bez branek, jarní odvetu v Praze vyhráli domácí 1:0. Prudkou hlavičkou rozhodl kapitán Tomáš Řepka. Z 28 vzájemných duelů vyhráli sparťané třináct.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,55, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama