Hlavní obsah

Litvínov chce s Ručinským vyhrát i druhý zápas, hostí Slavii

První zápas se litvínovskému navrátilci Martinu Ručinskému vyvedl. Gólem přispěl k vítězství nad Kladnem, nyní Severočeši hostí Slavii. Oba týmy jsou ve vyrovnaném středu tabulky, čtvrtý Liberec od jedenáctých Pardubic dělí pouhé čtyři body.

Foto: HC Sparta Praha

Martin Ručinský

Článek

Litvínov je před vlastními fanoušky nejlepším týme Tipsport extraligy, ze sedmi zápasů vyhrál šest. Naposledy si poradil 4:1 s Kladnem, gólem a asistencí se uvedl Martin Ručinský. Ten se po ukončení smlouvy ve Spartě vrátil do mateřského klubu.

Slavia naposledy zvítězila v Brně 2:1 po samostatných nájezdech a ukončila minisérii dvou proher. Rozhodující nájezd proměnil Vladimír Růžička mladší. Klubovou produktivitu vede Michal Vondrka se 13 body.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Slavia doma zvítězila 5:1, v minulé sezoně každý tým vyhrál dvakrát. Nejprve dvakrát zvítězila Slavia, druhá polovina soutěže patřila Litvínovu. V předkole play-off se pak z postupu radovali Pražané, kteří sérii vyhráli 3:2 na zápasy.

Na vítězství Litvínova si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.