Hlavní obsah

Wolves chtějí na Old Trafford překvapit, Manchester nehodlá dopustit překvapení

Jasným outsiderem jsou v úterním čtvrtém kole Carling Cupu fotbalisté Wolverhamptonu. Ti se představí na trávníku obhájce trofeje Manchesteru United. Domácí kouč hodlá nasadit rezervní jedenáctku a hlavní opory šetřit.

Foto: Christian Charisius, Reuters

Útočník Manchesteru United Michael Owen se raduje z branky.

Článek

Do hry by se tak měl dostat i veterán Michael Owen, který v posledních devíti utkáních ligového poháru vstřelil sedm gólů. Domácím se v Carling Cupu velice daří, vyhráli jej třikrát v posledních pěti letech. V Premier League naposledy Manchester United zvítězil 2:1 ve Stoke, oba góly vstřelil Hernandez. V tabulce jsou „Reds“ třetí, pět bodů za vedoucí Chelsea.

Po osmiměsíční pauze se o víkendu vrátil do hry Stephen Hunt, nastoupit by měli brankář Wayne Hennessey a srbský záložník Nenad Miljas. Ze čtvrtého kola Carling Cupu Wolverhampton postoupil naposledy před 15 lety. V ligové tabulce jsou „Vlci“ předposlední s šesti body.

Oba týmy se utkaly v loňském ročníku, ze třetího kola postoupil Manchester díky trefě Dannyho Welbecka. Vyloučený byl obránce United Fabio da Silva. Na Old Trafford nevyhrál Wolverhampton přes 30 let.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,25, na výhru Wolverhamptonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama