Hlavní obsah

Fotbalisté Tottenhamu v LM hostí obhájce trofeje Inter Milán

S jasným cílem odcestovali do Londýna fotbalisté milánského Interu. Poslední šampion Ligy mistrů si v nejprestižnější evropské soutěži může na trávníku Tottenhamu již po čtyřech zápasech zajistit postup do další fáze Champions League.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Javier Zanetti z Interu Milán (vpravo) střílí gól přes Williama Gallase do sítě Tottenhamu.

Článek

Tottenham je ale v tabulce druhý a svoji kůži jistě neprodá lacino. V posledním zápase i po vyloučení brankáře Gomeze a následně proměněné penaltě Eto’oa se Londýňané nevzdali a díky hattricku Garetha Balea (dva góly v posledních minutách) favorita potrápili. V pořádku už jsou van der Vaart a Tom Huddlestone. V Premier League Kohouti naposledy prohráli 0:2 v Manchesteru s United, jejichž druhý gól vstřelil kontroverzně Nani.

Do Anglie se vrací trenér Benítez, který v minulosti trénoval Liverpool. Inter jen v prvním zápase remizoval v Enschede 2:2, poté rozstřílel 4:0 Brémy a naposledy po dramatickém průběhu porazil 4:3 Tottenham. Inter v pátek v Serii A porazil 1:0 Janov.

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 2,7, stejný kurs 2,7 vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Interu Milán. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,85.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.