Hlavní obsah

Druholigový Žižkov se o postup v poháru pokusí na Slavii

Prvního čtvrtfinalistu pozná v úterý fotbalový Ondrášovka Cup. Do jarních bojů má blíže Slavia, která v úvodním zápase na trávníku druholigové Viktorie Žižkov remizovala 1:1.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Střelu Jaroslava Černého ze Slavie (vpravo) se snaží zblokovat žižkovský Michal Houžvička.

Článek

Slavia se trápí, v nejvyšší soutěži vyhrála jediný z předchozích 11 utkání. V tabulce je tak až na třinácté příčce s tříbodovým náskokem před posledním nováčkem z Ústí nad Labem. Naposledy sešívaní jasně podlehli Jablonci 0:3.

Žižkov je po druholigovém podzimu čtvrtý, na postupové příčky ztrácí jediný bod. Naposledy svěřenci trenéra Pulpita porazili Hlučín 4:3, rozhodující góly vstřelili až v dvojnásobné přesilovce.

První zápas přinesl dva góly, oba z pokutových kopů. Nejprve faul Vomáčky na Súkenníka potrestal Folprecht. Po přestávce nezaváhal slávista Jaroslav Černý.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,32, na výhru Žižkova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.