Hlavní obsah

Luton se o postup z druhého kola FA Cupu utká s Charltonem

První zápas mezi Charltonem a Lutonem o postupujícím z druhého kola anglického FA Cupu nerozhodl, druhý pokus mají oba celky ve čtvrtek. Hrát se tentokrát bude v Lutonu, barvy celku z páté ligy hájí čeští fotbalisté Zdeněk Kroča a Pavel Besta.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

První zápas odstartoval lépe Charlton, centr Reida uklidil hlavou do branky Anyinsah. Luton dokázal vyrovnat Drurym, stejný fotbalista se trefil i po gólu Jacksona. Navíc Drury neproměnil penaltu.

V prvním kole FA Cupu hrál Charlton bez branek v Barnetu, v odvetě již Charlton zvítězil gólem Reida. Ve třetí nejvyšší soutěži je Charlton se čtyřbodovou ztrátou druhý za Brightonem.

Luton v prvním kole prohrával na trávníku Corby po gólu Mackeyho, což byla jediná střela domácích v zápase. Odvetu zařídila trefa Barnes-Homera. Stejný hráč se trefil i v odvetě, Luton k výhře 4:2 nasměroval dvěma přesnými zásahy Atieno. Devět minut před koncem zvyšoval na 4:0 Gnakpa, hosté již jen dvěma góly korigovali. V tabulce je Luton třetí za AFC Wimbledon a Crawley Town.

Na vítězství Lutonu si můžete vsadit v kursu 2,68, na výhru Charltonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.