Hlavní obsah

Söderling může Federerovi oplatit pařížskou porážku

Šanci oplatit Rogeru Federerovi porážku z nedávného finále French Open má švédský tenista Robin Söderling. Druhý nasazený švýcarský fenomén je ale největším favoritem probíhajícího Wimbledonu a podle bookmakerů Tipsportu přes turnajovou třináctku postoupí do čtvrtfinále.

Foto: Toby Melville, Reuters

Roger Federer při váhání, které míčky použít na servis

Článek

Sedmadvacetiletý Federer se po slabší fázi opět dostal do vynikající formy, což potvrdil premiérovým triumfem na Roland Garros. Předtím basilejský rodák letos vyhrál další antukový turnaj v Madridu. Až ve finále prohrál s Nadalem na Australian Open.

Rodák z Tibro Söderling si největší letošní úspěch připsal zmíněným postupem do finále French Open, předtím vyhrál všechny tři zápasy na Světovém poháru družstev v Düsseldorfu. Jediné turnajové vítězství Švéd vybojoval v Sunrise, kde porazil ve finále Tomáše Berdycha.

Oba tenisté se utkali desetkrát a pokaždé zvítězil Federer. Söderlinga porazil na obou posledních antukových turnajích v Madridu a French Open.

V osmifinále se vítěz utká s lepším z dvojice Verdasco (7-Španělsko) - Karlovič (22-Chorvatsko).

Na vítězství Federera si můžete vsadit v kursu 1,06, na výhru Söderlinga vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.