Hlavní obsah

Sparta může na úvodní vítězství navázat v Moskvě

První zápas v základní skupině Evropské ligy fotbalisté Sparty zvládli. Na vítězství nad Palermem mohou Pražané navázat v Moskvě. Domácí CSKA je ale vysokým favoritem, navíc by jej vpřed měl hnát vyprodaný stadion.

Foto: Petr Horník, Právo

Sparťan Bony Wilfried (vlevo) proniká přes Vladimira Dimitrovského z Mladé Boleslavi - ilustrační foto.

Článek

CSKA v prvním zápase hladce vyhrálo 3:0 v Lausanne. Dvakrát (z toho jednou z penalty) se prosadil Brazilec Vágner Love. Zbývající trefu obstaral Ignaševič. Na souboj s krajany se chystá ex-slávistický útočník Tomáš Necid.

Sparta na úvod Evropské ligy získala cenný skalp Palerma. Italové se v úvodu ročníku trápí, góly jim vstřelili Wilfried, Kladrubský a Kadlec. V domácí soutěži Letenští naposledy remizovali s Mladou Boleslaví 1:1 a dotáhli se tak bodově na druhou Olomouc. Na vedoucí Plzeň ztrácejí svěřenci trenéra Chovance devět bodů. Po vypršení disciplinárního trestu už může hrát záložník Matějovský.

Na vítězství CSKA Moskva si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,03. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,97.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.