Hlavní obsah

Třaskavý materiál! Co dělal Neymar s modelkou na pokoji? Tady je video

Paříž/Rio de Janeiro/Praha
Aktualizováno

Ožehavá záležitost! Na světlo světa uniklo video z pokoje, kde se měla odehrát kriminální scéna. Brazilský fotbalista Neymar údajně zaútočil na modelku Najilu Trindadeovou, která ho pak obvinila ze znásilnění.

Brazilský fotbalista Neymar jede na kolečkovém křesle vypovídat na policejní stanici.Video: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Do záležitosti by mohlo vnést jasnější pohled video, které zveřejnil brazilský významný televizní kanál Record. K dispozici ho má i policie, těžko ovšem říci, zda pomůže k objasnění záležitosti.

Video podle nového právního zástupce modelky Danila Andradeho vzniklo den po údajném znásilnění. A byla to vlastně past na Neymara. "Řekla mi (modelka), že druhé setkání (s Neymarem) bylo za účelem získání důkazu o agresivitě. Znovu nalákala Neymara do pokoje a natočila situaci," citoval Andradeho web mirror.co.uk a další média.

Na videu je vidět scéna z pokoje. Na muže, podle všeho Neymara, se vrhá žena. „Co to děláš, ne, ne, ne," brání se fotbalista. „Praštíš mě? Praštíš mě?" vyzývá ho partnerka.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Modelka Najila Trindadeová při rozhovoru pro brazilskou stanici SBT.

„Ne, nelíbí se mi to," odvětí Neymar. Žena v posteli zvýší aktivitu. „Víš, proč jsem tě uhodila? Víš proč? Protože jsi mě včera napadl. A nechal jsi mě tady," snaží se stočit řeč na dění z předešlého dne. „Uklidni se, počkej," reaguje Neymar. Tím scéna na videu končí...

Foto: Andre Penner, ČTK/AP

Brazilec Neymar před utkáním s Katarem, během kterého se zranil. Nebude hrát na jihoamerickém mistrovství a musí řešit zapeklitou záležitost s údajným znásilněním.

Šestadvacetiletá modelka, která odhalila svou identitu v rozhovoru pro brazilskou stanici SBT, podala minulý týden oznámení, že ji Neymar znásilnil 15. května v pařížském Hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe.

Fotbalista prostřednictvím svých zástupců obvinění odmítl s tím, že se sám stal obětí vydírání.

Server Globo uvedl, že hvězdný hráč se seznámil se ženou na sociální síti. Zařídil jí letenky z Brazílie do Paříže a ubytování v hotelu, kde se 15. května večer vskutku setkali. Po krátkém flirtování se prý Neymar opil a sexuálně ji napadl. O dva dny později odletěla domů, ale kvůli traumatu a strachu se odvážila na policii až po dvou týdnech.

Ve čtvrtek se pak objevila informace o videu, které měla pořídit, aby zpětně získala důkaz o Neymarově násilnických sklonech. Předchozí právní zástupce ženy Jose Edgard de Cunha Bueno Filho ji ovšem rázně varoval před zveřejněním záběrů a nakonec se vzdal jejího zastupování poté, co Trindadeová změnila tvrzení o fyzickém útoku na závažnější obvinění ze znásilnění.

Foto: Ueslei Marcelino, Reuters

Otec a manažer hvězdného fotbalisty Neymar da Silva Santos.

Fotbalistův otec a zároveň manažer Neymar da Silva Santos potvrdil pravost videa: "Pouze to ukáže, že Neymar byl ten, na koho zaútočili. Chtěla ho vyprovokovat k odplatě, ale uvědomil si, že jde o past."

Sedmadvacetiletý hráč Paris SG přiznal, že se dvakrát se ženou setkal, ale popírá, že by se vůči ní provinil. V rámci obrany zveřejnil na síti komunikaci s údajnou obětí přes WhatsApp. Též zveřejnil intimní fotografie ženy bez jejího souhlasu, což pro něj ovšem může být teď problém.

"Byl jsem obviněn ze znásilnění. Přitom každý, kdo mě zná a ví, jaký jsem, ví, že bych něco takového nikdy neudělal. Je to přesně naopak, než říkají," uvedl Neymar, který ve čtvrtek večer vypovídal zhruba dvě hodiny na oddělení počítačové kriminality policie v Riu de Janeiro.

"Chci pouze poděkovat za zprávy plné podpory, které všichni posílají," uvedl stroze při odchodu z policejní budovy.

V příštích dnech má také vypovídat na policii v Sao Paulu, kde na něj modelka podala oznámení.

Žena mezitím popřela, že by video bylo nastraženou pastí na hráče. "Přece bych se takhle nevystavila veřejnosti, abych dostala od Neymara peníze. To nedává smysl," řekla.

Neymar se v minulých dnech chystal na mistrovství Jižní Ameriky. Nakonec si na něm nezahraje. Ve středečním přípravném utkání s Katarem si poranil pravý kotník, v němž má natržené vazy. Stadion opustil o berlích. Spíše než fotbal ho teď čeká řešení ošemetné záležitosti.

Foto: Eraldo Peres, ČTK/AP

Neymar na mistrovství Jižní Ameriky hrát kvůli zraněnému kotníku nebude.

Reklama

Související témata: