Hlavní obsah

Vzkaz krásky v bikinách: Chybí mi fotbal, moje vášeň

Milán/Praha

Parádní góly, technické kousky či ostré souboje teď fotbalové fanoušky dostat do varu nemohou. Tak to zkusila italská sportovní moderátorka Diletta Leottaová po svém. Na sociální sítě umístila pohledná expertka snímky, jak se v teplém počasí ochlazuje v plavkách v bazénku. Na instagramu ji sleduje 6,4 milionu fanoušků a ti si v pauze, kterou Serie A nyní kvůli pandemii koronaviru má, smlsli alespoň u internetové podívané.

Foto: Profimedia.cz

Italská sportovní moderátorka Diletta Leottaová se rozhodla potěšit fanoušky, kterým chybí fotbal.

Článek

Osmadvacetiletá sportovní moderátorka občas díky sociálním sítím nechá fanoušky nahlédnout do svého soukromí. Tu se předvede v malém topu a legínách, když pálí slunce a ona se rozhodne cvičit na střeše své vily, pak jí stačí plavky.

Na sociální sítě pak nasdílela třeba obrázek z fotbalového utkání. Popisek zcela jistě vystihl pocity fanoušků, kterým chybí sport jejich srdce. „Chybí mi emoce, fotbal, moje vášeň i moje práce," napsala Leottaová.

Televizní hvězda je v izolaci ve svém domě v Miláně. Itálie je jednou z nejvíce postižených zemí s nemocí Covid-19. Má už skoro 27 tisíc obětí. „Od východu do západu slunce jsme slyšeli houkání sanitky, bylo to hrozné, v nemocnicích chyběla místa pro nemocné. Měla jsem opravdový strach," svěřila se před pár týdny listu SunSport. Situace se sice na Apeninském poloostrově pomalu zlepšuje, ale na fotbal si expertka i fanoušci budou muset nějaký čas ještě počkat. Tak se rozhodla potěšit fanoušky jinak.

Reklama

Související témata: