Hlavní obsah

Ševci hlásí návrat k tréninku. Zlín už zná termíny odložených zápasů

Praha
Aktualizováno

Tradiční problém složité doby. Ševci kvůli koronavirové karanténě přišli hned o dva zápasy. Řídící úsek soutěže teď určil náhradní termíny. Fotbalisté Zlína sehrají ligové duely v Liberci a s Mladou Boleslaví 17., respektive 24. února. Mužstvo by se již o víkendu mělo vrátit zpátky k tréninku.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Hráči Zlína se radují z gólu.

Článek

Zlínští měli problémy již při dohrávce 12. kola s pražskou Slavií, při níž trenér Bohumil Páník postrádal ze zdravotních důvodů sedm hráčů. Ševci v oslabené sestavě utrpěli s obhájcem titulu debakl 2:6, v lize posedmé za sebou nezvítězili a zůstali na 12. místě tabulky.

Dva dny poté Ligová fotbalová asociace (LFA) odložila na neurčito nejbližší dva ligové zápasy Zlína v Liberci a s Mladou Boleslaví. Z důvodů nařízení Krajské hygienické stanice Zlínského kraje, která kvůli covidu rozhodla o karanténních opatřeních ve vztahu k celému fotbalovému týmu.

Ševci o víkendu plánují obnovit společnou přípravu, mají před sebou náročný měsíc. V Liberci nastoupí k dohrávce ve středu 17. února od 14:00. Mladou Boleslav pak přivítají doma ve středu 24. února od 16:00.

Reklama