Hlavní obsah

Rup! Zidanovy kalhoty nevydžely výstřední gesto a zadek byl venku. Trumfl i Guardiolu

Madrid

Dostali se do kritické situace, kterou ustáli bravurně. Fotbalisté Realu Madrid i přes úvodní porážku ve Wolfsburgu (0:2) doma zvítězili 3:0 a můžou se těšit na semifinále Ligy mistrů. Samotní fotbalisté tak hektický zápas zvládli skvěle, což se ale nedá říct o obleku kouče Zinedina Zidana.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Kouč Realu Madrid Zinedine Zidane během odvety s Wolfsburgem.

Článek

Na velké trenérské úspěchy zatím ještě čeká, ale v něčem už přeci jen překonal veleúspěšného Pepa Guardiolu.

Barcelonský hrdina, jenž se rovněž proměnil ze skvělého hráče na uznávaného trenéra, loni tak prožíval u postranní čáry vítězství Bayernu nad Portem 6:1, až se mu z toho natrhly kalhoty. Zatímco v jeho případě šlo pouze o lehce rozpáraný šev na stehně, Zidane při úterním duelu na Santiago Bernabeu své kalhoty zcela odepsal.

Zidane přišel na stadión se svým typicky nesmlouvavým podmračeným pohledem a jeho ostré rysy ještě umocňoval klasický tmavý oblek. Pečlivě vystavěná image však v jeden okamžik vzala za své.

Někdejší mistr světa zareagoval na dění na hřišti výskokem do vzduchu s otočkou, po němž se mu roztrhly kalhoty na velké části zadní strany stehna.

Před dalšími boji Champions League, v nichž může narazit Zidanův tým i na Guardiolův Bayern, bude mít o čem přemýšlet nejen bývalý vynikající francouzský reprezentant, ale i jeho krejčí. Pokud se Real dostane až do finále na San Siro, může si nechat Zidane ušít oblek na míru přímo v módou proslulém Miláně.

Reklama

Související témata: