Hlavní obsah

Na Copa América nebude hrát Kaká ani Ronaldinho

RIO DE JANEIRO

Tři dny poté, co se brazilské reprezentaci omluvil pro blížící se mistrovství Jižní Ameriky záložník Kaká, učinil totéž i míčový kouzelník Ronaldinho. Opora Barcelony zaslala brazilskému svazu oficiální dopis, v němž žádá o vynechání z nominace kvůli únavě.

Článek

Turnaj se koná 26. června až 15. července ve Venezuele a Brazilci na něm budou obhajovat zlato z minulého šampionátu. Copa América bude prvním zatěžkávacím testem pro kouče Carlose Dungu, jenž reprezentaci převzal po loňském mistrovství světa, proto bývalý kapitán národního týmu deklaroval, že chce nasadit nejsilnější možnou sestavu.

Ronaldinhova neúčast na kontinentálním mistrovství může být dalším faktem, jenž ještě zhorší nepříliš vřelé vztahy mezi ním a trenérem, o nichž spekulují brazilská média. Dunga po svém příchodu na lavičku "kanárků" několikrát nepostavil bývalého nejlepšího fotbalistu světa do základní sestavy a upozornil, že ani hvězda jeho formátu nebude mít žádné speciální zacházení.

Reklama

  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.