Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Počet chyb roste. S VAR to stále neumíme, míní reprezentační kouč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavička Tomáše Chorého do obličeje Asgera Sörensena opomenutá videorozhodčím Pavlem Fraňkem v duelu Plzně se Spartou či přehlédnutý faul Petera Olayinky před gólem Slavie proti Baníku. Také Pavel Kocourek u videa vydal chybné rozhodnutí, aniž by si vůbec přizval hlavního rozhodčího k obrazovce. Ani 15. kolo Fortuna ligy se nevyhnulo chybným verdiktům navzdory možnosti pracovat s vyspělými technologiemi. Tomuto tématu se mimo jiných věnujeme v Přímáku na Sport.cz. „Umíme vůbec u nás používat VAR? A je prospěšný naší lize?“ ptá se hned na úvod ve fotbalovém studiu moderátor Filip Lejček.

Přímák s Alešem KřečkemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jako první se k tématu vyjadřuje fotbalový trenér Aleš Křeček. „Dlouho jsem si myslel, že je to dobrá věc... S postupem času, a ty poslední události mi dávají za pravdu, si myslím, že s varem moc neumíme," reaguje kouč reprezentační dvacítky.

A v podobném duchu hovoří také Martin Mls. „Na začátku to asi byla velká pomoc, všichni VAR vítali. Jestli s tím byly spojeny nějaké problémy, tak se říkalo, že se to časem vyladí, ale jak se ukazuje, čas tomu moc neprospívá," mrzí redaktora Sport.cz a Práva.

Balkánská legenda provozuje neobvyklou fotbalovou akademii, posilu si v ní vyhlédla i Slavia. Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

„Pochyby rostou, a to je teprve podzim. Až budeme na jaře a půjde o všechno, tak se bojím, že ta panika a negativní atmosféra kolem videa by mohly být ještě horší," pokračuje sportovní novinář.

V pořadu se také věnujeme situaci v českobudějovickém Dynamu, kde za poslední zhruba rok a půl skončila celá řada lidí v čele s místními ikonami Martinem Vozábalem či Tomášem Sivokem.

Řeč přichází také na teenagery ve Fortuna lize. Kdo z nich je nejlepší? A umějí s nimi kluby pracovat? A závěrečným tématem je Fotbalová škola Třebíč, fotbalový klub založený Alešem Křečkem, který už stihl pro český fotbal vychovat velmi zajímavé fotbalisty.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 West Ham - Leverkusen 1 : 0 50. min Živě
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň