Hlavní obsah

Šural? Toho bychom opravdu nechtěli, odmítá Tvrdík. A vysvětlil spekulace o posilách

Praha

Sdílenou fotografií na twitteru nechal nahlédnout pod pokličku sešívaných. Předseda představenstva fotbalistů Slavie Jaroslav Tvrdík se nyní opět na sociální síti vyjádřil k vytouženým posilám klubu a prozradil, že zvěsti spojované se sparťanským útočníkem Josefem Šuralem nejsou založené na pravdě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jaroslav Tvrdík na tiskové konferenci Slavie.

Článek
Fotogalerie

Do Slavie už nejspíš nepřijde žádná vytipovaná posila. A že jich bylo. Média spekulovala, že se klub z Edenu zajímal i o sparťana Šurala, to ovšem Tvrdík razantně odmítl.

„Tabule s posilami pro toto přestupové období je jedna. Ta červená v čele s Trezeguetem," napsal funkcionář s odkazem na neúspěšný transfer egyptského forvarda. „Ostatní ukazují, že Nezmar je fotbalový šílenec. Neustále si dělá svoje porovnání celé ligy. A Šurala bychom opravdu nechtěli," dodal jasně.

Právě Nezmarovu práci si Tvrdík velmi pochvaloval. „Honzův fotbalový rozhled je naprosto nevídaný. Anglicky sice umí, ale kvůli tomu jsme ho fakt nebrali. To kvůli těm plachtám. Probírali jsme společně, jak nám posily letos fantasticky vyšly. Honza je špičkový profesionál. A jeho kancl to potvrzuje."

Slavia mimo jiné podle jmen na fotografii usilovala o třináct hráčů, z toho se jí podařilo získat pět. Konkrétně Olayinku, Coufala, Zeleného, Balutu a čerstvě Matouška. Naopak ztroskotala u angažování Trezegueta či jiného Egypťana Wardy (přestoupil do PAOK Soluň) nebo dvaadvacetiletého Němce Pascala Köpkeho (z druholigového Aue odešel do Herty Berlín).

Z českých týmů lovila kupříkladu Jovoviče z Jablonce či Tetteha, který dal přednost největšímu rivalovi Spartě.

Reklama

Související témata: