Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Mistrovský válec rychle naskočil, Pražáci se vůbec vytáhli

Praha

Plný počet bodů, celkové skóre 10:1. Pražským týmům se ve druhém dějství sezony dařilo. Nejvíc mistrovské Slavii, která si v Teplicích zastřílela. Hned čtyři hráči sešívaných figurují v ideální sestavě 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Klokani a Sparta dodali po dvou borcích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Obhájce titulu se na Stínadlech rychle rozjel. Králem duelu byl Ševčík, autor tří gólových asistencí. Parádní zakončení předvedli Van Buren či Hušbauer, tradičně aktivní byl i obránce Coufal.

Na druhý pokus zabraly další pražské týmy. Bohemians již za poločas smetli pohárového zástupce Mladou Boleslav, vytáhli se kapitán Jindřišek i posila Podaný. Hrdiny Sparty v duelu s Jabloncem byli mladý Hložek a také Kanga.

Plný počet bodů si udržela Plzeň. V Liberci si gól a asistenci připsal stoper Pernica. Bitvu se Zlínem rozhodl olomoucký střelec Nešpor. Brankář Budinský pak výrazně přispěl Baníku k výhře v Karviné.

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Budinský (Ostrava) - Coufal (Slavia), Jindřišek (Bohemians), Pernica (Plzeň) - Ševčík (Slavia), Kanga (Sparta), Hušbauer (Slavia), Podaný (Bohemians) - Hložek (Sparta), Van Buren (Slavia), Nešpor (Olomouc).

Reklama